Stalling Amsterdam Stalling
Amsterdam
IN DE BUURT VAN HUIS OF WERK UW RIJWIEL PARKEREN

PLATTEGROND

STALLINGEN

AANMELDEN
contact
CONTACT
Zoek een stallingplaats
Vul postcodecijfers of straatnaam(gedeelte) in:
Zoek lokaties met vrije plaatsen voor:

STALLING AMSTERDAM
In de buurt van huis of werk uw rijwiel parkeren? Er zijn plaatsen vrij voor fiets, motor of scooter.
Reserveer nu een stallingplaats

Neem contact op

Stallingplaatsen
Wilt u zich aanmelden voor een stallingplaats in de buurt voor uw rijwiel dan kunt u naar de reserveringspagina gaan en uw gegevens invullen. In de stallingen is plaats voor uw fiets en vaak ook voor uw snorfiets, brommer, motor, scooter of scootmobiel. Soms kunnen er In overleg ook andere voorwerpen (tijdelijk) worden opgeslagen, zoals een surfplank, driewieler, bakfiets of persoonlijke spullen.
Melden defecten / storingen
Het kan voorkomen dat er een gloeilamp vervangen moet worden of dat een van de fietsenrekken niet goed meer werkt. Of u bent uw sleutel verloren. Meld deze zaken via de storingsmelding pagina.
-
Adresgegevens
Zie de contactgegevens van elke stalling in het overzicht van de Stallingen per buurt om contact op te nemen met de eigenaar/beheerder van een stalling, een stallingplaats te reserveren of een storing te melden. Voor vragen over deze website neemt u contact op met de directie van De Stalling Amsterdam.
Overig
Lees voor overige vragen eerst onze vragenpagina voordat u de directie van De Stalling Amsterdam een e-mailbericht stuurt via het contactformulier.
Stalling Amsterdam: in de buurt van huis of werk uw rijwiel parkeren
© Stalling Amsterdam CONTACT