Stalling Amsterdam Stalling
Amsterdam
IN DE BUURT VAN HUIS OF WERK UW RIJWIEL PARKEREN

PLATTEGROND

STALLINGEN

AANMELDEN
contact
CONTACT
Zoek een stallingplaats
Vul postcodecijfers of straatnaam(gedeelte) in:
Zoek lokaties met vrije plaatsen voor:

STALLING AMSTERDAM
In de buurt van huis of werk uw rijwiel parkeren? Er zijn plaatsen vrij voor fiets, motor of scooter.
Reserveer nu een stallingplaats

PLATTEGROND
Plattegrond stallingplaatsen Amsterdam
Selecteer een stalling in de buurt.

Langparkeren
In de buurt van huis of werk veilig en langdurig uw rijwiel parkeren? Selecteer nu een stallinglokatie in de buurt en reserveer een plek.
U kunt uw stallingplaats reserveren door het aanmeldings­formulier volledig in te vullen en te versturen naar de lokatie­beheerder. U ontvangt na uw aan­melding spoedig een bericht over de beschik­baarheid van een stalling­plaats in de door u gekozen stalling.
Kortparkeren
U kunt in enkele lokaties uw rijwiel kort stallen. U betaalt dan meestal geen borg voor de sleutel en u rekent af per dag dat u uw rijwiel stalt. Deze stallingen zijn soms ook bewaakt.
Fietspunt is een netwerk van bewaakte fietsenstallingen welke in opdracht van de gemeente Amsterdam worden beheerd.
Wat kunt u stallen?
In de stallingen is plaats voor uw rijwiel: een (elektrische) fiets of snorfiets, een scooter, brommer, motor of scootmobiel.
In sommige lokaties kunt u -in overleg- ook andere voorwerpen (tijdelijk) opslaan, zoals een surfplank of driewieler en ook voor het stallen van een bakfiets neemt u eerst contact op met de eigenaar/beheerder van de door u geselecteerde lokatie.
Kosten
kostenDe prijzen voor een stallingplaats variëren per stalling en zijn onder voorbehoud. Meestal betaalt u borg voor een (elektronische) sleutel of een aantal maanden huur vooruit.
LOKATIES VAN DE BARON DE STALLING B.V.:
In de door De Baron De Stalling B.V. beheerde stallingen is plek voor uw fiets in diverse soorten fietsenrekken.
Heeft uw rijwiel een afwijkende maat en past deze niet in een fietsenrek dan wordt in overleg een losse plek aangewezen en wordt er een aangepaste prijs in rekening gebracht.
Rijwielen die doorgaans niet in een rek passen zijn:
- bakfiets (tweewieler of driewielversie)
- driewielfiets
- een fiets met voorrek/krat of een of meer kinderzitjes
- een tandem
- een kinderwagen
LOKATIES VAN ANDERE BEHEERDERS:
In de meeste stallingen zijn er vaste plekken in fietsenrekken voor gewone fietsen. Rijwielen met afwijkende maten of rijwielen met accessoires passen soms niet in het rek. In dat geval zijn losse plekken in beperkte mate mogelijk. Bij diverse stallingen leidt dit ook tot een meerprijs.
-
Contact
Let op: aanmelden en overig contact kunt u bij een aantal stallingen online, bij anderen belt of schrijft u.

Bent u uw sleutel verloren of heeft u iets te melden over de veiligheid, toegankelijkheid of vervuiling van een lokatie gebruik dan de storingspagina om contact op te nemen met de lokatiebeheerder.
Voor vragen omtrent automatische incasso, het wijzigen van uw betalingsgegevens, het opzeggen van een plek of ander contact met de beheerder van een lokatie, selecteer dan eerst de gewenste lokatie en ga dan naar contactgegevens.

Zie ook de contactpagina voor adresgegevens van de directie van Stalling Amsterdam indien u algemene vragen heeft over deze website.
Veiligheid
De stallingen zijn alleen toegankelijk voor klanten maar uiteraard stalt u uw eigendommen op eigen risico. In sommige stallingen is camera­beveiliging. Vaak is voor motor­rijwielen een extra voorziening getroffen. In sommige stallingen stalt u uw rijwiel met het Wheely® opbergsysteem. U kunt eventuele storingen in uw stalling melden via de storingspagina.

Sinds 2003 worden handelaren in meerdehands fietsen gecontroleerd door de gemeente. Op initiatief van de Amsterdamse rijwielbranche en in samenspraak met de RAI-Vereniging is een 'Amsterdamse gedragscode gebruikte fietsen' opgesteld.

De Baron De Stalling B.V.

De Baron De Stalling B.V. is marktleider in Amsterdam en heeft een veilige plek bij u in de buurt voor uw (elek­trische) fiets, scooter/­brommer of motor. Reserveer nu een plek in een lokatie van De Baron De Stalling B.V.

De Baron De Stalling B.V.: de toekomst is elektrisch
E bikes en E scooters zijn de toekomst en die begint nu! In alle lokaties van De Baron De Stalling B.V. is een laadpunt voor e bikes en e scooters en een aansluiting druppellader voor motorfietsen. Als u zich nu aanmeldt bent u snel verzekerd van een oplaadpunt. U kunt dan elke dag uw uw E bike of E scooter gratis laden terwijl u stalt.
Amsterdam ElektrischBij De Baron De Stalling B.V. kunt u tevens de accu van uw motorfiets bij langdurige stilstand via een druppellader opladen en zo de accu in topconditie houden.
Stalling Amsterdam: in de buurt van huis of werk uw rijwiel parkeren
© Stalling Amsterdam CONTACT